Onbeperkt leren met VR

Leren met VR: jouw schaalbare bibliotheek in de zorg

Train snel, makkelijk en praktisch met Virtual Reality

  • Implementatie

Omdat niet iedereen weet waar ze moeten beginnen met de implementatie, hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Hierbij worden alle doelgroepen in kaart gebracht en gaan we in gesprek over de mogelijkheden om VR in te zetten binnen jouw leerdoelen. Daarnaast zorgen we voor een borging in het leerproces.

  • Data

Nieuwsgierig naar hoe de training gedaan wordt? Wij bieden data aan waarbij je precies ziet welke keuzes vaak gemaakt worden en welke consequenties belangrijk zijn. Zo kun je inhaken op onderwerpen die nog meer aandacht nodig hebben.

  • Community

De kracht van onze VR bieb is dat wij het niet alleen doen; we doen het samen. Samen met de community. Deze community bestaat uit allerlei medewerkers uit verschillende zorgorganisaties. Samen wordt er gekeken naar welke leerbehoeftes er spelen in deze zorgorganisaties.

“Door het opzetten van een VR (Virtual Reality) bril bij de COVID training, stond ik voor het eerst in een virtuele werkelijkheid. Volledig gefocust op wat er gebeurde, levensecht en het voelde alsof ik er zelf middenin stond. Wat een supermooie manier om te mogen leren.”

Clary Bangma, Projectleider – GGD Friesland

SAMENWERKEN?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

[contact-form-7 id="2638" title="Aanvraagformulier VR BIEB"]