Hey, kom je hier vaker? Wellicht niet de beste openingszin, maar je bent vast op zoek naar iets nieuws. Maar dan niet iets nieuws, maar iets vernieuwends. Iets anders, iets waarbij je denkt: hiermee ga ik impact maken. Don’t worry, zulke vacatures bestaan. Dat weten we zeker, want je leest er toevallig één.

Wat je gaat doen

Jij laat je stem horen. Voor publiek. In vergaderingen en tijdens pitches. Je bent de verbinder (ja, jeukwoord, we weten het) tussen ons en zorginstellingen. Daarom ga jij onze app ARNA implementeren. Jij weet namelijk exact in te schatten wat een zorginstelling nodig heeft en wat onze gemeenschappelijke uitdaging gaat zijn.

We hebben met zijn allen een maatschappelijke opdracht en jij weet dit moeiteloos over te brengen bij de ander. Dat dit een grote verantwoordelijkheid is, schrikt jou niet af, want dit exact de reden dat je wat anders wil. Dat jij dit samen met ons wilt doen, vinden wij bewonderingswaardig.

What’s in it for me?

  • Je denkt mee over je functietitel, want jij moet het ten slotte doen;
  • Daarnaast hebben we een ontzettend leuk team waarbij alle ruimte bestaat om je creativiteit to the next level te brengen;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken. Hoeft natuurlijk niet, maar we hebben geen kantoor. Gelukkig zijn er genoeg leuke koffietentjes en af en toe spreken we af voor een avondje thuisbezorgd.nl;
  • Werk jij liever in de avonduren? Of misschien in de nacht? Je mag zelf je uren en je afspraken inplannen, dus als jij ons overlaadt met mails op jouw gekozen moment vinden wij dat helemaal prima. We hebben alleen wel twee momenten in de week dat we elkaar bijkletsen.
  • Stilstand is achteruitgang, daarom dagen we jou altijd uit om je grenzen te verleggen.

Wat wij graag willen zien

  • Je bent kritisch;
  • Je hebt een ondernemersgeest;
  • Jij schakelt moeiteloos tussen verschillende niveaus, want jij kunt je goed inleven in verschillende doelgroepen;
  • Een echte netwerker (met een netwerk);
  • Oh, en een rijbewijs is handig, want je bent veel onderweg.

Over DA-RE Health Innovation

Je zult misschien wel denken: ‘oké, leuk, maar wie zijn jullie dan?’. Aangenaam. Wij zijn DA-RE. Bij DA-RE Health Innovation willen we nieuwe ideeën werkelijkheid laten worden. We zijn een tikkeltje warrig en puilen uit van creativiteit.

We denken alleen in mogelijkheden en we willen iedereen motiveren om anders te denken. Wij worden nou écht blij van situaties waarin we onszelf kunnen uitdagen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Wij doen dit op het gebied van zorginnovaties voor en door zorgprofessionals.

Eén van onze producten is ARNA. ARNA is dé virtuele assistent in de zorg, ontwikkeld door en voor zorgmedewerkers. ARNA ontzorgt en ondersteunt medewerkers in het dagelijkse werk en voorziet hen op elk moment en op elke plek van relevante informatie over medische hulpmiddelen. De ARNA-app zorgt voor gemak en tijdsbesparing zodat collega’s op de werkvloer kunnen blijven doen wat zij het liefste doen: bewoners en cliënten helpen.

Durf jij te innoveren? Solliciteer dan snel door je cv en motivatie te mailen naar reinier@darehealthinnovation.nl of neem contact met ons op voor meer informatie: +31 (0)85 401 04 05.