De innovators van DA-RE

Wij geven DA-RE graag een gezicht en stellen ons aan u voor

Reinier Hakvoort
Reinier HakvoortCo-founder
Co-founder Reinier Hakvoort begon ooit zijn carrière bij Defensie, maar zette uiteindelijk in 2015 zijn eerste stap binnen bij een grote zorgorganisatie. En dat was een treffer. Reinier volgde de opleidingen Digitale Transformatie en Strategy & Leadership en ontdekte zijn passie voor technologie. In zijn vrije tijd vind je hem vaak op Ameland of in zijn wieleroutfit.

David de Jong
David de JongCo-founder
Co-founder David de Jong is één van de meesterbreins achter DA-RE. Na zijn masterstudie Health Innovation, wist hij direct wat-ie wilde: de zorgwereld vooruit helpen. David ontdekt niet alleen de vele technologische mogelijkheden binnen de zorg, maar ook graag de wereld. Reizen is één van z’n passies. Maar is hij in Nederland, dan gaat David graag de strijd aan op de tennisbaan.

Over
DA-RE

Bij DA-RE Health Innovation willen we nieuwe ideeën werkelijkheid laten worden. We zijn een tikkeltje warrig en puilen uit van creativiteit.

We denken alleen in mogelijkheden en we willen iedereen motiveren om anders te denken. Wij worden nou écht blij van situaties waarin we onszelf kunnen uitdagen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

We make it happen. Doen is het nieuwe denken. Wij durven dat gewoon. Do you?

Arnold Boekema
Arnold BoekemaBusiness Developer
Business developer Arnold heeft met zijn 20 jaar ervaring in verschillende branches en functies de juiste skills op zak om DA-RE te ondersteunen bij de ontwikkeling van ARNA, ons digitaal informatieplatform.

Arnold houdt van aanpakken; bedrijven en mensen (letterlijk) in beweging brengen. Hij is actief betrokken bij verschillende sportevenementen en -verenigingen in zijn woonplaats Marum. Wanneer Arnold zich niet op het voetbalveld bevindt, dan geniet hij van een mooie rit door de natuur op zijn racefiets of mountainbike.

Mellissa
Mellissa Marketing & Communicatie
Mellissa ondersteunt DA-RE op het gebied van corporate communicatie en marketing. Met haar veelzijdige skills en kritische blik, verliest zij de strategische doelen nooit uit het oog. Samen met het team werkt zij aan de toekomst van DA-RE en bewaakt zij de weg er naartoe. Privé is Mellissa net zo veelzijdig. Zo is ze altijd te porren voor een (nieuw) avontuur en onderneemt ze graag spontane acties.
Rebecca Hummel
Rebecca HummelProduct Owner
Rebecca rondde eerder haar opleiding tot doktersassistent af en volgt op dit moment de studie Management in de Zorg. Naast haar studie werkt ze bij DA-RE als Product Owner aan de doorontwikkeling van de ARNA app. Zo onderhoudt ze nauw contact met leveranciers en zorgt ze ervoor dat de ARNA app voortdurend wordt geladen met relevante content. In haar vrije uren is deze aanpakker regelmatig te vinden op het volleybalveld en tennisveld. Ook reist Rebecca graag en ontdekt ze langzamerhand ieder continent op deze aarde.
Jordi Brunsting
Jordi BrunstingJunior VR/AR specialist
Jordi houdt zich als Junior VR/AR specialist bezig met de implementatie en coaching van (VR) zorginnovaties. Met de opgedane kennis vanuit de opleiding Management in de Zorg en zijn ruime ervaring in de gehandicapten- en ouderenzorg, slaat Jordi de brug tussen theorie en praktijk. Jordi is een echte verbinder en daarmee een mooie aanvulling binnen ons veelzijdige team. In zijn vrije uren speelt hij het liefst gitaar, maakt hij graag prachtige wandelingen in de natuur en houdt hij van een potje gamen. 
Marlies Nijenhuis
Marlies NijenhuisProduct Owner
Vanuit haar bachelor Management in Healthcare heeft Marlies geleerd haar visie te richten op innovatie, preventie en waardegerichte zorg. Met deze kennis wil Marlies de mens centraal stellen. Marlies werkt bij DA-RE als Product Owner samen met de cultuursector aan de ontwikkeling van Ardice: een interactef online dagbestedingsplatform voor senioren. Marlies heeft naast haar werk een Cattery, met gezonde Britse kort- en langhaar kittens.
Nicolien van der Ploeg
Nicolien van der PloegImplementatie consulent
Nicolien ondersteunt DA-RE rondom de implementatie van ARNA. Ook rondom andere vraagstukken is ze altijd enthousiast om de processen te verbeteren. Naast het werken bij DA-RE geeft ze les aan zorgprofessionals op het MBO, op deze manier blijft ze dicht bij de zorgprofessional van de toekomst. Vanuit de Master Health Innovation neemt ze het gedachtegoed van Design Research mee en wil bij het implementeren van producten nooit de meerwaarde voor de zorgprofessional vergeten. In haar vrijetijd vind ze het leuk om op het water te zijn door te suppen of windsurfen!
Rutger Kooistra
Rutger KooistraStagiair Marketing & Communicatie
Rutger ondersteunt DA-RE en de VR Bieb op het gebied van marketing en communicatie. Op dit moment studeert Rutger nog de opleiding communicatie. Hij is breed inzetbaar op het gebied van communicatie, maar ontwikkelt zich graag op het gebied van strategie en contentontwikkeling. In zijn vrije tijd voetbalt hij en sport hij regelmatig in de sportschool. Daarnaast maakt hij graag ruimte voor vrienden en uitstapjes.

Elke dag gaan we bij DARE Health Innovation het gevecht aan met de meest complexe vraagstukken waar zorgmanagers en -bestuurders tegenaan botsen. Plezier, ambitie en professionaliteit vormen de kern van onze cultuur. Daarmee behalen we samen met onze klanten maximale resultaten.

Klaar om het verschil te maken?

Wij zorgen voor rust en continuïteit, zodat u zich kunt focussen op wat écht telt.