Podcasting

Podcasting gebruiken we om in dialoog te gaan met medewerkers of inhoudelijke experts. Blijf daarnaast op de hoogte op een laagdrempelige manier van de nieuwste ontwikkelingen.

    • Project, Sociale innovatie

De zorgsector is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe onderzoeksresultaten, richtlijnen die voortdurend worden gepubliceerd. Het kan voor zorgprofessionals een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, wat kan leiden tot suboptimale zorg voor patiënten. Daarnaast is het steeds lastiger om met medewerkers een dialoog aan te gaan in grote organisaties.

Door middel van podcasts kunnen zorgprofessionals op een laagdrempelige manier op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Podcasts kunnen ook worden gebruikt om in dialoog te gaan met medewerkers of inhoudelijke experts. 

Bij DA-RE Health Innovation vonden we de dialoog aangaan, één van de belangrijkste speerpunten. Door podcasts in te zetten als middel bij verschillende klanten, brengen we beleid dichter bij de praktijk. Met onze eigen podcast blijven we zelf ook in gesprek met de mensen die het echte werk doen.