ARNA: het hulpmiddelenplatform

Het vinden van relevante informatie over hulpmiddelen, hun locatie en beschikbaarheid kan een uitdaging zijn, wat kan leiden tot vertragingen en inefficiënties in het zorgproces.

In de zorgsector staat efficiëntie en effectiviteit hoog in het vaandel. Zorgprofessionals moeten snel kunnen handelen en beschikken over de juiste informatie en hulpmiddelen om optimale zorg te bieden. Het vinden van relevante informatie over hulpmiddelen, hun locatie en beschikbaarheid kan een uitdaging zijn, wat kan leiden tot vertragingen en inefficiënties in het zorgproces.

Om deze uitdagingen aan te pakken, introduceerde DA-RE Health Innovation ARNA: het merkonafhankelijke hulpmiddelenplatform dat zorgprofessionals voorziet van directe toegang tot essentiële informatie over hulpmiddelen. Met ARNA hebben zorgprofessionals altijd en overal de benodigde informatie binnen handbereik, waardoor ze snel en effectief kunnen handelen.

De implementatie van ARNA heeft een aanzienlijke impact gehad bij ZuidOostZorg. Zorgprofessionals kunnen nu met gemak toegang krijgen tot actuele kennis over hulpmiddelen, inclusief handleidingen en microlearnings, binnen slechts 30 seconden. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de operationele efficiëntie en een verhoging van de kwaliteit van de zorg.

“Citaat van ZuidOostZorg”

Ben je op zoek naar een manier om de efficiëntie en kwaliteit van zorg binnen jouw organisatie te verbeteren? Neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe ons hulpmiddelenplatform jouw zorgprofessionals kan ondersteunen en de zorgervaring voor jouw cliënten/bewoners kan optimaliseren. Met ARNA op zak staan we samen voor een toekomst van betere zorg.