Home

Innovation for healthcare

Would you dare?

Aangenaam. Wij zijn DA-RE. Als innovator in de zorgsector brengen wij de zorgwereld in beweging. Dit doen we door lef te tonen en verder te kijken dan de zorgbehoeften van vandaag. DA-RE is een ontwikkelbedrijf van zorginnovaties voor en door zorgprofessionals.

Je virtuele collega
in de zorg

Onbeperkt leren
met VR

DESIGN LABS

Behoeftes ophalen van eindgebruikers

Wij werpen een blik in de toekomst en gaan daarom een stap verder. DA-RE biedt de steeds complexere zorgwereld innovatieve oplossingen op maat; oplossingen die écht impact maken. Wij zijn er voor en door zorgverleners.

Nieuws

Zorgtechnologie biedt kansen in vergrijzende samenleving

De vergrijzing zet de zorgsector onder druk. Er is een tekort aan zorgverleners en de kosten van de zorg nemen toe. Zorgtechnologie kan een oplossing bieden voor deze problemen. Met behulp van technologie kunnen zorgverleners efficiënter werken en ouderen langer thuis [...]

13 mei 2024|

Dit is wat wij bij DARE doen

'Wat doen jullie dan bij DARE?',  is een vraag die wij vaak krijgen. Wij werken momenteel aan het interactieve informatieplatform ARNA. Dit doen wij in samenwerking met medewerkers van 8 zorgorganisaties in Friesland. In de afgelopen maanden hebben wij een aantal [...]

9 oktober 2020|
Reinier Hakvoort
Reinier HakvoortCo-founder
“Na mijn opleidingen Digitale Transformatie en Strategy & Leadership ontdekte ik mijn passie voor technologie”

reinier@darehealthinnovation.nl

David de Jong
David de JongCo-founder
“Na de masterstudie Health Innovation, wist ik direct wat ik wilde: de zorgwereld vooruit helpen.”

david@darehealthinnovation.nl

Team

Bij DA-RE Health Innovation willen we nieuwe ideeën werkelijkheid laten worden. We zijn een tikkeltje warrig en puilen uit van creativiteit.

We denken alleen in mogelijkheden en we willen iedereen motiveren om anders te denken. Wij worden nou écht blij van situaties waarin we onszelf kunnen uitdagen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

We make it happen. Doen is het nieuwe denken. Wij durven dat gewoon. Do you?

Elke dag gaan we bij DARE Health Innovation het gevecht aan met de meest complexe vraagstukken waar zorgmanagers en -bestuurders tegenaan botsen. Plezier, ambitie en professionaliteit vormen de kern van onze cultuur. Daarmee behalen we samen met onze klanten maximale resultaten.

Klaar om het verschil te maken?

Wij zorgen voor rust en continuïteit, zodat u zich kunt focussen op wat écht telt.